Kolik ještě masakrů... (duplex- první článek se mi nezobrazil)

26. 07. 2016 10:58:16
Asi nejsem sám, kdo už TOHO má dost! Vraždících teroristů, státního teroru USA i evropských státníků, co se jen trapně opakují. Už víc než deset let vypouštějí bláboly, že nás vrazi ve jménu Alláha nezlomí, ani nezničí naši demokr

Kolik ještě keců?

Děsí mě, že jsou to jenom kecy! Už dávno od pádu dvojčat mrakodrapů v New Yorku jsme všichni vyděšeni, protože neznáme dne, ani hodiny. V klidu a pohodě již nemůžeme skoro nic! Užívat si kulturní akce, fotbalové zápasy, ani dovolenou u moře. Snad si už bez vojáka se zbraní, nebudeme moci nakoupit ani mouku. O letištích a nádražích není třeba mluvit, ani o „bezpečnostních“ kamerách na každém kroku.

Nechce se mi popisovat multikulti skutečnost, jenom dodávám, že tohle podivné a vražedné divadlo stále pokračuje. Hvězdou představení je Muther Merkel s otevřenou náručí. Matka, ochranitelka statisíců islámských uprchlíků, kterým oznámila: „My to zvládneme.“ I největší ignorant si musí všimnout, že Německo s idylickou atmosférou ve společnosti, je minulost. Tím spíše se musíme soustředit na problémy doma. Při tomhle boji nám nepomohou ani Gripeny, ani Pandury, ani americká armáda se svými „obrannými“ systémy.

Inu, jak je to tedy se skomírající demokracií v Evropské Unii? Jak je to s globálním drancováním lidské sounáležitosti, s politickou korektností a „sluníčkářstvím“? Expresivně se pokusím odpovědět: „Raději bych ryl rypákem v zemi, než prolízal rentgenovými rámy a bál se pohledů kamer velkého bratra na každým kroku. Také bych nechtěl bejt v zemi, kde mě tajná služba nenechá jít bez šmírování ani na pivo.“ (Něco podobného už jsem zažil.)

Kolik ještě masakrů?

Bavorský ministr vnitra dnes německé agentuře DPA řekl, že za téměř devět let co je ve funkci, nezažil něco, jako minulý týden. Připomněl pondělí, kdy napadl sedmnáctiletý (Možná Afghánec) ve vlaku nedaleko Würzburgu sekerou a nožem cestující a čtyři zranil. V pátek v Mnichově osmnáctiletý útočník německo-íránského původu u nákupního centra zastřelil devět lidí a pak sebe, dalších pětatřicet zranil. V neděli se kromě 12 zraněných a úmrtí syrského atentátníka v Ansbachu, stalo neštěstí také v sousedním Bádensku-Württembersku, kde v Reutlingenu syrský žadatel o azyl na autobusovém nádraží zabil mačetou těhotnou ženu a druhou, spolu s mužem zranil.

Co na to německá policie a jiní evropští bojovníci proti diskriminaci? Prý nejde o teroristické útoky, atentátníci jsou, de facto chudáci, frustrovaní z nevstřícného přístupu německé většiny a vlastně duševně vyšinutí lidé. Po psychiatrických posudcích soudních znalců, možná nebudou, za svoje činy ani zodpovědní. Podle této logiky si máme myslet, že pomatenec nemůže být teroristou?

Vedle jiných pomatenců v květnu 2014, na veřejnost zapůsobil i někdejší šéf Evropské komise José Barroso svým projektem EUROMED (Euro-Mediterranean Partnership), nazývaného “barcelonským procesem”, v němž se počítá s přistěhováním až 80 milionů muslimů do zemí EU do roku 2050. Předběžný odhad těchto migrantů má vyrovnat demografický úbytek v celé Evropě. Nemohou být tedy uprchlické vlny řízené? Barosso je sice v globálním světě příliš bezvýznamný, ale světové banky a nadnárodní kapitál...?

Prorocká slova?

„Zalidníme Evropu našimi dětmi. Porazíme bezvěrce dělohami našich žen!” Tuto větu neřekl žádný středověký islámský sexuální maniak, ale v roce 1974 prezident Alžírska Boumedienne. Ve světle tohoto proroctví chtějí naše evropská blahorodí, abychom vražděné spoluobčany vnímali jako nedílnou součást našich životů? A teroristické útoky, asi jako statistiku počtu mrtvých a zraněných při nehodách na silnici? Jen pro zajímavost do statistiky přidám příběh Belgičana Muriela Degauque. Běloch s blond vlasy a příkladný katolík ve svých 38 letech konvertoval k islámu, odcestoval do Iráku a tam se v roce 2005 odpálil.

Autor: Karel Stýblo | úterý 26.7.2016 10:58 | karma článku: 23.18 | přečteno: 351x

Další články blogera

Karel Stýblo

Povídání na neděli.

Tak – ňák mám neodbytný pocit, že rozum se vytrácí jako pára nad hrncem. Laskavý čtenáři, prosím, nezlob se. Dříve jsem rád komunikoval naživo a tvrdil jsem, že i diskuze v hospodě je obohacující.

19.9.2021 v 10:39 | Karma článku: 12.08 | Přečteno: 214 | Diskuse

Další články z rubriky Hyde park

Veronika Valíková Šubová

Blogu by slušela nová forma i transparentnější pravidla

Blog čeká inovace. Nic proti, změna je život. Ale pod informačním blogem adminů se objevila mohutná diskuse, kterou jsem, přiznávám, zčásti iniciovala já. Domnívám se, že "inovace" by se měla dotknout i celkového fungování blogu.

27.3.2024 v 12:19 | Karma článku: 15.87 | Přečteno: 384 | Diskuse

Jiří Anderle

Dělají z ČR terč. Setrvačností, nebo záměrně?

Sledováním Lipavského, Černochové a Řehky, se nemůžete zbavit dojmu, že jde o organizovanou skupinu šířící záměrně strach. Jak, a proč to dělají?

4.3.2024 v 9:54 | Karma článku: 14.66 | Přečteno: 301 | Diskuse

Filip Vracovský

Proč jsem uzavřel diskuze ?

Po dlouhé době zase do Hydey parku . Je tu pěkně útulnu, žádná tlačenice. Račte vstoupit a za nastražené uši dík ....

1.3.2024 v 7:00 | Karma článku: 24.50 | Přečteno: 677 | Diskuse

Jan Tichý(Bnj)

Nalodil jsem se na loď blogosvěta

Využívám Hydeparku pro informaci, že jsem vstoupil na blogovou platformu blogosvět, kde se mj. „potkávám“ i s bývalými zdejšími pisálky jako Lubomírem Stejskalem nebo Bohumilou Truhlářovou.

10.1.2024 v 6:37 | Karma článku: 13.44 | Přečteno: 265 | Diskuse

Veronika Valíková Šubová

Typologie urážek v diskusích a na blogu

Slepice, sebestředný primitiv, soudružka učitelka, Putinova dívka, udavačka ... jen malá ochutnávka laskavostí, které se tady na mě snesly v posledním týdnu. Většinu z nich admini smazali. Ale ty urážky si zaslouží roztřídit.

29.12.2023 v 21:52 | Karma článku: 28.70 | Přečteno: 980 | Diskuse
Počet článků 326 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 772
Důchodce s vlastním názorem, jenž si myslí, že na krmení holubů má ještě času dost.

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...