Někdy dávno.

Někdy už hodně dávno, ještě před Nikulinem, jsem si myslel, že problémy se dají vyřešit. Že navíc těžká situace lidi posiluje a umožňuje vnitřní růst člověka. Jenomže, dnes po povodni novičoku, se rozum topí a řešení s ním.

Nová povodeň.

 

O otráveném Skripalovi snad ví každý, proto i já bych rád do nejasností přinesl něco nového. Buďto měl Skripal vypnutý mobil, nebo lokaci ukradl jeho ruský kolega Nikulin. Z vazby na Pankráci ještě stačil zmanipulovat italské volby a možná ještě heknul Katalánce, co požadovali samostatnost ve Španělsku. Nesmím zapomenout na ukradená data z dřívějška, která ovlivnila prezidentské volby v USA a podvodem tak bylo připočteno Trumpovi 35 milionů hlasů. Pro Brity je ještě horší, že se naboural do referenda o brexitu.

 

Moje důkazy.

 

Ano, na druhou stranu, mě zmíněná povodeň donesla informace až někde z tajemného dna tůně. Totiž, že britské laboratoře nikdy nevyrobily vzorky Novičoku, nikdy ho netestovaly, protože o něm až do března nevěděly. Přesto záhadný jed při útoku na Skripala a jeho dceru okamžitě poznaly. Podle nejnovějších informací dokonce vědí, ze které ruské výrobny pochází. Asi proto, že v knize Podnikání na Amazonu, je Novičok popsán.Mnoho lidí si povzdechlo nad tím, proč se nenarodili v USA. Kdyby za velkou louží dokázali polovinu toho, co u nás, tak by byli velmi bohatými lidmi. Až do konce života by už nemuseli pracovat. Naše země však úspěšné lidi dostatečně neodměňuje. Spíše se vám dostane lidské závisti a buzerace ze strany úřadů.“           (Z knihy: Podnikání na Amazonu.)

 

Z letiště Skripal dorazili s dcerou domů a spolu vybalili její zavazadlo. Dcera si dala sprchu, pak se oblékli k procházce, nandali si rukavice, aby nebyli kontaminovaní. Jed z kufru nezapomněli vyjmout a při odchodu Novičok rozetřeli po klice u dveří domu. Ještě se vrátili k autu a binární jed nasypali do klimatizace auta. Mimo jiné, po měsíci Británie konečně oznámila, že se nejvýraznější stopy Novičoku našli na klice od domu. Myslím, že už brzy, nám tajná služba Británie konečně oznámí, že Putin už řadu let vyrábí dveře s klikou pomazanou Novičokem.

 

Na procházku parkem si ještě připravili svačinu, kterou dcera zabalila do pytlíku. Jenomže velký hlad je taky nepřítel a proto se rozhodli, že nejdříve půjdou na oběd. Bohužel, Putin narafičil naprosto odsouzeníhodnou metodu, kterou se tatínek, dvojitý agent s dcerou, nutně museli otrávit. Jenomže hloupý Putin jim nenařídil vzít si čisté rukavice, takže i když sahali na příbor, ubrousek, stůl, židle atd… Jak je možné, že se nikdo další v restauraci neotrávil??? Ani myč nádobí v kuchyni, ani číšník, prostě nikdo.

 

Až poté, pěkně a chutně naobědvaní, si odešli sednout na lavičku do parku. Přejedená dcera ještě stačila dát připravenou svačinu jednomu chudému chlapci a potom s tatínkem zkolabovali. Kde se vzala, tu se vzala, okamžitě na místo přijela protichemická jednotka v přetlakových oblecích a policisté v normálních uniformách. Stopy nervového jedu byly všude okolo, ale naštěstí se nic nestalo ani normálně oblečeným policajtům, ani chlapci, který se o svačinu rozdělil s kačenkami na rybníčku.

 

Nikulin strkal nos do všeho.

 

 Řekl bych, že Nikulin, než ho specielní letadlo s panem Ryanem odvezlo, se ještě stačil nabourat i do britské tajné služby a udělal též dobrý skutek. Protože prý Novičok ohrozil dalších 130 lidí, desítky lidí byli zasaženy, ale všichni byli OK. Kromě totožnosti chlapce, který si od divného páru s rukavicemi na rukou vzal svačinu v pytlíku, není známa totožnost nikoho. A navíc nikdo neví, kde všichni byli ošetřeni. Potom se celý další den premiérka bála, ale k uklidnění stačily dva, nebo tři telefonáty americké tajné služby. Díky návštěvě třetího muže Ameriky Ryana v Česku a zásluhou ministra spravedlnosti Pelikána, jsme se ho konečně zbavili. Naštěstí ho ministr spravedlnosti vydal do USA, kde z něj v tajně zrušené věznici na Gvantanámu, určitě dostanou pravdivé přiznání…

 

Můj korunní důkaz.

 

Dvojitý agent Skripal jed z kufru dcery promyšleně nezapomněl vyjmout a při odchodu Novičok rozetřel po klice u dveří domu. S dcerou se ještě vrátili k autu a binární jed nasypali do klimatizace auta. Mimo jiné, po měsíci Británie konečně oznámila, že se nejvýznamnější stopy Novičoku našli na klice od domu. Protože Amerika a celé NATO náš východní blok miluje, není těžké odhalit, že výrobce se zřejmě nachází v Kremlu, v Putinově koupelně. Zároveň britští výzkumníci potvrdili, že i když přesně nevědí, odkud jed pochází, zároveň vědí úplně přesně, která firma ho ve světě vyrábí.

Autor: Karel Stýblo | pondělí 9.4.2018 8:36 | karma článku: 7,03 | přečteno: 98x
  • Další články autora

Karel Stýblo

Povídání na neděli.

Tak – ňák mám neodbytný pocit, že rozum se vytrácí jako pára nad hrncem. Laskavý čtenáři, prosím, nezlob se. Dříve jsem rád komunikoval naživo a tvrdil jsem, že i diskuze v hospodě je obohacující.

19.9.2021 v 10:39 | Karma: 12,41 | Přečteno: 214x | Diskuse| Politika

Karel Stýblo

"Člověk by chtěl být gigantem - a je ho*no kamaráde."

Předpokládám, že Švejk, na rozdíl od dnešních vůdců, by na záludné otázky života, nebo smrti, odpovědi nacházel. Poradil by si i s tím, že televizní šlapání v ho*nech hodně smrdí.

17.3.2021 v 10:38 | Karma: 8,73 | Přečteno: 178x | Diskuse| Politika

Karel Stýblo

Krizový premiér.

Ten člověk nemá schopnost stát se rozhodným vůdcem našeho místního politického divadla. On totiž postrádá herecký talent a na divadelní scéně sněmovny, už nestihá být ani kandrdasem.

28.2.2021 v 13:50 | Karma: 12,02 | Přečteno: 396x | Diskuse| Politika

Karel Stýblo

Naděje pro Babiše

Každý normálně vnímavý člověk si okamžitě uvědomí, že když hoří, musí se hasit. Až potom začne hledat viníka požáru. Jenomže řada našich spoluobčanů do poslední chvilky fouká do ohně a ještě navíc, brání z hořícího domu

13.2.2021 v 13:11 | Karma: 34,33 | Přečteno: 1121x | Diskuse| Politika

Karel Stýblo

Reminiscence

Kdo to ví? Že naše křesťanské Vánoce navazovaly na pohanské svátky zimního slunovratu. V tomhle směru bylo nové křesťanství obratné a trpělivé.

31.12.2020 v 9:39 | Karma: 5,24 | Přečteno: 92x | Diskuse| Hyde park
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Vrah hodil tělo ubodaného muže do žumpy, tam tlelo dva měsíce. Dostal 20 let

25. dubna 2024,  aktualizováno  12:23

Krajský soud v Ostravě poslal na dvacet let do vězení 62letého Karla Machalu za to, že předloni v...

„Není podstatné být vidět, ale mít výsledky.“ Politici reagují na konec ministryně

25. dubna 2024  10:46,  aktualizováno  12:20

O demisi ministryně pro vědu, výzkum a inovace Heleny Langšádlové (TOP 09) byl premiér Petr Fiala...

TOP 09 padají preference, Langšádlová si vytáhla Černého Petra, říká politolog

25. dubna 2024  12:16

Ministryně pro vědu a výzkum Helena Langšádlová z TOP 09 končí ve vládě. Rozhodla se podat demisi....

Lidovci navrhli zvýšit slevy na dani na děti, stát to má přes 8 miliard ročně

25. dubna 2024  11:36,  aktualizováno 

Zvýšení slev na dani na děti navrhuje KDU-ČSL a hodlá to prosazovat v jednáních s koaličními...

  • Počet článků 326
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 773x
Důchodce s vlastním názorem, jenž si myslí, že na krmení holubů má ještě času dost.

Seznam rubrik