Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Co nás čeká?

Ženy Evropanky! Vztah muže a ženy již moderní život překonal! Čím lidé procházeli po tisíciletí, se musí zavrhnout, protože v multikulturalizmu a genderizmu, je model rodiny zaostalý.

Jak jinak si vyložit další dokument Rady Evropy, než jako snůšku neomarxistických pouček a mouder? Diskuze nad Istambulskou úmluvou je v plném proudu a já jsem si jistý, že drtivá většina potomků evropské civilizace si myslí, že zase nějaký blb chce poroučet větru a dešti. A nechápu, proč my marxizmem a bolševizmem postižené země, se nedokážeme jednoznačně vzepřít. Dokonce už naše školství vydalo genderově korektní učebnice pro školy, kde se žena matka už nesmí ukazovat jenom v rodině s dětmi, ale v zaměstnání v různých profesích.

Jenom ohlédnutí?

Něco podobného si dříve narození jistě pamatuji z dob budování socializmu a komunistických pětiletek. Ženy v kožené zástěře u soustruhu s vlaječkou „Úderník,“ nebo rozesmáté lidi s lopatou v ruce a helmou na hlavě, při budování přehrad, nebo průmyslových podniků. Rozjuchaná děvčata na stavbách mládeže, nebo zemědělských brigádách při pomoci národnímu hospodářství. Takže mnozí světoví politici a hodní europoslanci vydávají obrácený marxizmus za novodobé spasení světa? Jenomže… tehdy byla rodina stále základem státu. Na rozdíl od blábolu zvaného genderizmus, který v konečném důsledku neuznává ani pohlaví.

Teď je nás lidí na světě, asi 7,5 miliardy, když jsem v padesátých letech minulého století bral rozum, bylo nás o 4 miliardy méně. Je zajímavé, vrátit se v čase ještě dál. V roce 1830 – 1 miliarda, rok 1930 – 2 miliardy. Válečná léta porodnost zbrzdila, třech miliard obyvatel na zemi bylo dosaženo v roce 1960. Rok 1975 – 4 miliardy, rok 1988 – 5 miliard, rok 1999 – 6 miliard a rok 2005 nás bylo 6,5 miliardy. Kam se lidská společnost posune za dalších padesát let? Současné odhady pro rok 2050 se blíží k 10 miliardám obyvatel planety.

Evropská výzva.

Ženy národů Evropy, ve vašem zájmu dělejte kariéru a hlavně neroďte svým mužům děti! Pokud se tak stane, podle nového učení… docela vážně si malé dítě může zvolit, jestli chce být ženou, mužem, nebo klokánkem. Asi proto naši vůdci dojednávají záskok v muslimském světě. Arabové s tolerantním přístupem k životu, jistě úbytek Evropanů nahradí. A evropským rodinám bude zase, jako dřív, nosit děti vrána, nebo čáp. A ty ptáky docela jistě nově poučení Evropané nevyhubí. Kdo by jim potom děti nosil?

Ještě že dokument Rady Evropy, který pod názvem Instanbulská úmluva, probudil v českém mediálním prostoru něco víc, než předkládá poslušný mainstream. Díky monsignoru Petrovi Piťhovi se veřejnost probudila a Bohu dík, vznikla kontroverzní diskuze.  Dobře, že monsignor Piťha, během jeho svatováclavského kázání varoval před další diskriminací. I běžní občané se mohli dozvědět, že svět po přijetí zmíněné úmluvy, by vedle žen mužatek, učinil z homosexuálů „nadřazenou třídu“ a odmítl tisíc let platné pojetí tradiční rodiny.

Demokratické pojetí EU.

Musí se obnovit represivní složky, které znova zavedou lágry pro odbojné a nepřizpůsobivé Evropany. Istanbulská úmluva do popředí nasune neobolševickou, občanskou společnost s větším špiclováním a udáváním. Svévole neloajálních spolků, jež nadále budou proklamovat demokracii na pohlaví člověka, bude muset být umlčena a zničena… A ještě později se demokracie pozvedne sociálním inženýrstvím, které budou později vytvářet androidi.

Probuďme se!

Všechno se opakuje? Už Ovidius Naso ve dvacátých letech před naším letopočtem psal o zbožném Pygmaliónovi, který je znechucen ženskou proradností, že zůstává starým mládencem. Ze slonové kosti si vyřeže sochu ideální panny, tak krásnou, že se do ní zamiluje. Modlí se k bohům, kteří jeho prosby vyslyší a způsobí, že socha v Pygmalionově objetí ožije. Bere si ji za manželku a ta mu porodí dceru Pafé, která potom zkamení.

Našinec nemusí mít až tak velkou fantazii, aby mu Ovidiova báje ukázala na současný proces, který méně bedlivé oko nevnímá, avšak ve své logice bude mít ohromný dopad na příští generace. Naši později narození jsou prozatím hodně nepozorní.  Co až se začne hroutit po tisíc let vytvářená evropská civilizace, kterou pozvolna zlikvidují multikulturalisti a evropští neomarxisti? Co až se lidi znova budou bát, aby je někdo neudával a nezbavoval je svobody v novodobých lágrech? Pak už bude pozdě.

Autor: Karel Stýblo | úterý 6.11.2018 9:08 | karma článku: 32,93 | přečteno: 982x
  • Další články autora

Karel Stýblo

Povídání na neděli.

Tak – ňák mám neodbytný pocit, že rozum se vytrácí jako pára nad hrncem. Laskavý čtenáři, prosím, nezlob se. Dříve jsem rád komunikoval naživo a tvrdil jsem, že i diskuze v hospodě je obohacující.

19.9.2021 v 10:39 | Karma: 12,41 | Přečteno: 214x | Diskuse| Politika

Karel Stýblo

"Člověk by chtěl být gigantem - a je ho*no kamaráde."

Předpokládám, že Švejk, na rozdíl od dnešních vůdců, by na záludné otázky života, nebo smrti, odpovědi nacházel. Poradil by si i s tím, že televizní šlapání v ho*nech hodně smrdí.

17.3.2021 v 10:38 | Karma: 8,73 | Přečteno: 178x | Diskuse| Politika

Karel Stýblo

Krizový premiér.

Ten člověk nemá schopnost stát se rozhodným vůdcem našeho místního politického divadla. On totiž postrádá herecký talent a na divadelní scéně sněmovny, už nestihá být ani kandrdasem.

28.2.2021 v 13:50 | Karma: 12,02 | Přečteno: 396x | Diskuse| Politika

Karel Stýblo

Naděje pro Babiše

Každý normálně vnímavý člověk si okamžitě uvědomí, že když hoří, musí se hasit. Až potom začne hledat viníka požáru. Jenomže řada našich spoluobčanů do poslední chvilky fouká do ohně a ještě navíc, brání z hořícího domu

13.2.2021 v 13:11 | Karma: 34,33 | Přečteno: 1121x | Diskuse| Politika

Karel Stýblo

Reminiscence

Kdo to ví? Že naše křesťanské Vánoce navazovaly na pohanské svátky zimního slunovratu. V tomhle směru bylo nové křesťanství obratné a trpělivé.

31.12.2020 v 9:39 | Karma: 5,24 | Přečteno: 92x | Diskuse| Hyde park
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Omezí dávky i povolení. Litva a Polsko pomohou Kyjevu s vracením branců

25. dubna 2024  18:12

Litva hodlá pomáhat ukrajinským úřadům s navracením ukrajinských mužů v branném věku. Ve čtvrtek to...

Spousta obětí střelby mohla být zachráněna, řekla matka Rakušanovi

25. dubna 2024  16:02,  aktualizováno  18:09

Na jednání výboru pro bezpečnost Sněmovny kvůli snaze opozičního ANO zřídit vyšetřovací komisi k...

Digitální stavební řízení od července bude, slíbil Bartoš. Provoz přirovnal k D1

25. dubna 2024

Ministr pro místní rozvoj Ivan Bartoš ve čtvrtek prohlásil, že digitální stavební řízení bude...

Deník Metro rozšiřuje regionální zpravodajství a zvyšuje náklad

25. dubna 2024

Deník Metro z portfolia mediální skupiny MAFRA posiluje přítomnost v regionech a zároveň zvyšuje...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 326
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 773x
Důchodce s vlastním názorem, jenž si myslí, že na krmení holubů má ještě času dost.

Seznam rubrik