Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

D37a75v66i12d 20H68o47l15e10c

11. 8. 2016 15:35

Když někdo dostane trafiku,tak se tím zabývá soud,když ji dostane někdo jiný,tak se tomu tleská.Taková je česká realita.

0 0
možnosti

M95i74l41o68š 81O48r86e98l

11. 8. 2016 14:01

Dobrý den,

myslím, že se jedná o bouři ve sklenici vody, jak jsem se před časem dověděl od pána, který mluvil o úplně jiném tématu v souvislosti s podvody okolo emisi u W.

Je totiž plně nepodstatné kdo bude či nebude velet tomu či onomu útvaru policie nebo dokonce samotné policii. Podstatnou věcí je a bude její výkonnost! Dodržování subordinace na všech jejich stupních, bez ohledu na skutečnosti, že někdo dělá nepravosti. Na to je myslím útvar pro její kontrolu!

Pokud ovšem tyto základní věci u policie nefungují, tak je to třeba řešit zásadně a razantně. To je ovšem práce vlády, provést takové úpravy a změny, které zaručí práci policie, která bude bez ohledu na stranickou příslušnost či výši konta, provádět dohled na dodržování zákonů a vyšetřování trestních činů.

V současné době není a nebude ochota toto řešit ze strany vlády ani politických stran. Budou volby, jsou potřeba peníze, čisté i špinavé je to jedno. Jejich zajištění je hlavním motem politické garnitury v zemi, aby naši politici nebyli na seznamech úřadů práce. Pan Klaus kdysi řekl, že nezná čisté nebo špinavé peníze, měl pravdu já taky ne. Jen jednou jsi vzpomínám, jako kluk, mi dvacetikoruna spadla do bláta a voda v potoku ji ve chvíli očistila. Jak jednoduché a účelné.

Proto nehledejme vinu u těch několika viníku, kteří prokazatelně pochybili ať už s úmyslem či nikoli. Naučme se jako voliči, jednoduchý způsob očisty, jako třeba ta voda v potoce.

Prostě trvejme na tom, že nám politici budou skládat účty a když nikoli tak je příště v tom potoce opláchneme. To asi nepůjde, ale nedostanou náš hlas. Je to delší cesta trvá vždy par let do dalších voleb. No a po nějaké době se to snad naučí být poctiví a když ne budou na tom úřadu práce.

Podmínka je naše důslednost, pokud ji nebudeme mít tak si nestěžujme. Je to neproduktivní, k ničemu to nevede je otravuje poctivého občana.

Děkuji za pozornost.

1 0
možnosti

"Dodržování subordinace na všech jejich stupních, bez ohledu na skutečnosti, že někdo dělá nepravosti. Na to je myslím útvar pro její kontrolu!" Aha. A jak myslíte, že jakýkoliv 'útvar pro kontrolu' získá většinu poznatků? Jen tak, že se překročí subordinace. Kdykoliv, kdekoliv. Policie si své práskače (i v policii) hýčká.

0 0
možnosti

:-)......Na pana Kindla nedejte, je zřejmě mladší jak my, ještě v postpubertálním stavu, má právo se mýlit.

Napsal jste to perfektně ! Co tam hrozilo, že to proběhlo "rychle a zběsile", hlavně tajně, se můžeme jenom domnívat ! Ale podle toho jak se tvářil Sobotka, když se ho ptali, proč to nezastavil, odpověděl : Plně důvěřuji Chovancovi ! Spokojenost Langera a Kalouska také o něčem vypovídá. ZOufalí lidé, dělají zoufalé činy. Uvidíme! R^R^R^

1 1
možnosti
Foto

Pane sloučení dvou útvarů se připravovalo delší dobu. V komisi, která připravovala sloučení útvarů pracoval Šlachta. Komise měla pracovní název " Jsme jeden tým " Pro nedostatek peněz v té době se slučování odložilo. Jinak Policie má daleko lepší, schopnější policisty než byl Šlachta. Ti ke své práci nepotřebují media, televizní kamery, před kterými vodí ženskou, kterou ráno vzbudili se spoutanýma rukama. Co dokázal jeho útvar? Velké a obrovské nic. Nehledě k tomu, že útvar se vymknul kontrole ze strany Polcie ČR a dělal si co chtěl. Šetřil kauzy , které mu nepřislušely a tím zasahoval do kompetence útvaru, který to měl v popisu práce a měl k tomu proškolené odborníky. Vše kolem něj svědčí o jednom, že to by Babišův člověk. To co dokázal jeho útvar v poslední době by v jiném státě na hodinu letěl.

2 0
možnosti
Foto

Ano, Šlachta byl Bůh bez něj Policie ČR zhyne. Co Čech to znalec Policie ČR. Hlavně, že to píšou babišnoviny.RvRvRv

1 2
možnosti

M51i77l63a16n 91K47e80s89l

11. 8. 2016 21:51

Zajímavé,pan Šlachta byl tak špatný a přesto vydržel u policie 25 let.Jaká je potom u policie kádrová práce,když levandři to tam mají doživotně.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS