Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hlavní chyba není v systému, ale v nás, kteří jsme takovou cvokárnu připustili. Pokud nechceme být pouhou stafáží demontáže Evropy, musíme jim takové zhovalidosti zamítnout. První příležitost k tomu bude při podzimních parlamentních volbách, nesmíme vpustit na scénu strachem mrtvé granátníky s permanentně nabobtnalými kalhotami typu Bohoušek & spol.

2 0
možnosti

bude nutné vyměnit více než 50% všech volených osob v celé EU...a to je veliký úkol....výměna několika málo osob v ČESKU bude téměř neznatelná, asi tak jako kdyby se v New Yorku změnil starosta a několik vedoucích odborů, se světovou politikou by to ani nehlo

1 0
možnosti

Trefil jste hřebíček na hlavičku, Je to tak...Velikost znamená sílu a moc.... . A to nejen koncernů ale i států coby mocností. A síla státu směrem ven je dána armádou.

1)USA mají SVOU VLASTNÍ ARMÁDU

2) RUSKO má SVOU VLASTNÍ ARMÁDU

3) ČÍNA má SVOU VLASTNÍ ARMÁDU

4) jen EU NEMÁ svou vlastní armádu

Co potřebujeme jako Evropané nejvíce je federace EU, tedy Spojené Státy Evropské s VLASTNÍ ARMÁDOU, silnější než ta americká

A k tomu potřebujeme i lidi oddané myšlence Evropy a ne jen několik jednoduchých rádoby politiků, kteří padnou hned při první nabídce úplatku, či se budou starat jen o výhody pro svou nacionální skupinku, potřebujeme Evropany a ne Čechy, nebo Němce, či Francouze, potřebujeme Evropany

0 2
možnosti
Foto

" jen EU NEMÁ svou vlastní armádu: No vy jste srandista s vámi se jden nenudí.;-D;-D

0 2
možnosti

Jako perličku přidávám výčet některých Evropských agentur:

CPVO – Community Plant Variety Office – Kancelář promístní odrůdy rostlin - Angers, Francie, 45 zaměstnanců. Koordinuje pěstitelskápráva autorů nových odrůd.

CEDEFOP -The European Centrefor the Development of Vocational Training – Evropské centrum pro rozvojhlasových schopností. Thessaloniki, Řecko - Zaměřuje se na zlepšováníuplatnitelnosti na trhu práce.

ENISA (European Union Agency forNetwork and Information Security) – Evropská agentura pro sítě a informačníbezpečnost, Heraklion , Kréta. Koordinuje aktivity zemí EU v počítačovébezpečnosti.

EMCDDA (The European Monitoring Center for Drugs and DrugAddiction), Lisabon, Portugalsko. Shromažďuje a analyzuje informace o drogáchv Evropě a porovnává stav v jednotlivých zemích.

EIOPA (The EuropeanInsurance and Occupational Pensions Authority)- Evrpský úřad pro pojištění apenzi. Frankfurt, Německo, 93 zaměstnanců. Monitoruje trendy a rizikapenzijních systémů.

EU-OSHA (European Agency forSafety and Health and Work)- Evropská agentura pro bezpečnost práce. Bilbao,Španělsko. Tvorba předpisů a norem pro bezpečnost práce.

Eurofound - (The European Foundation for the Improvement ofLiving and Working Conditions) – Evropská základna pro zlepšení životních apracovních podmínek. Dublin, Irsko, 120 zaměstnanců. Zkoumá jak lidí žijí apracují a dává doporučení, jak žít lépe.

EIGE (European Institute for Gender Equality)- Evropskýinstitut pro genderovou rovnost. Litva, 45 zaměstnanců

EFCA (European Fisheries Control Agency) – Evropská agenturapro kontrolu rybolovu. Vigo, Portugalsko, 57 zaměstnanců

1 0
možnosti

Ještě jste zapomněl na Evropskou agenturu pro roznášení teplé vody a Evropské ministerstvo zbytečných věcí. To by se teď měli eurokomisaři kousnout do zadku a začít s nápravou !

1 0
možnosti

Paní Jourová? Za příjem skoro 500.000 měsíčně bude tyhle hovadiny ochotně říkat mnoho lidí. Říká se tomu korupce nebo kolaborace...

4 0
možnosti

Co eurokomisař, to kolaborant samotného Belzebuba. Za tučný žold zapřou i vlastní matku.

1 0
možnosti

Zásadní chybou je, že od této pakáže stále ještě něco očekáváme. Je třeba je ignorovat, podobně jako dnes již Obamu. Chyba je v nás! Myslím nás, rozumné, stále ještě nezešílevší lidi.

6 1
možnosti
Foto

ignorovat, tedy nechat je ať si dělají co chtějí? Není právě to chyba největší?

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS