Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tenhle pořad byl dobrý proto, že bylo možno pochopit kdo je kdo...z těch šesti aktérů.

0 0
možnosti
Foto

Mám názor zcela opačný. Strana, kde stál ministr Pelikán, Šlachta a Ištván předvedla sebevědomý tyátr - centra skutečné MOCI.

Připomněla bych slova Dr Tomana - "Jaký postih čeká státního zástupce nebo soudce, když zbytečně pronásleduje vytipovaného nevinného člověka a zničí mu život ? Je to případ sta starostů z nichž odsouzeno bylo jen 26":

Pád vlády Petra Nečase se jim taky povedl podle bulváru. 300 zakuklenců v noci táhlo na nebezpečnou Janu s beranidlem !

Styďte se hrdinové ! Kdo to financuje ?

0 0
možnosti

Kdybyste nečerpala informace z bulváru, ale ze seriózních zdrojů, věděla byste, že zásah v bytě Nagyové proběhl standardním způsobem a byl také zdokumentován kamerou a posléze celý průběh policejního zásahu byl zveřejněn v televizi. Tři sta zakuklenců nikde nezasahovalo, podle oficiální informace, po celou dobu (cca rok), kdy policie tuto kauzu šetřila, na ni pracovalo okolo celkem 400 policistů. To je standardní policejní postup, rozkrýt korupční praktiky v nejvyšších patrech politiky je mimořádně těžké, téměř nemožné...

Pokud máte informace o tom, že státní zástupce či soudce zbytečně pronásleduje vytipovaného člověka a máte pro to důkazy, konejte. Bývalý člen ústavněprávního výboru JUDr. Toman, který se jako poslanec v 90. letech na tvorbě příslušných zákonů podílel, by Vám měl umět poradit.

Zaplaťbůh, že ještě stále žijeme v zemi, kde nikdo dopředu nemůže vědět, jak soudní kauza před soudem dopadne, to se vědělo snad jen v politických procesech v 50. letech.

Nedávno v televizi zazněla otázka, proč nejvyšší šéf bezpečnostního úřadu nekonal, když měl informace, co se za Nečase a Nagyové na Úřadu vlády dělo.

Prý o tom informoval premiéra Nečase... :-)

0 0
možnosti

Téma mě zajímá, proto jsem u Jílkové tentokrát vydržela a nelitovala jsem. Souhlasím s autorem, že pravá strana, tedy pánové Pelikán, Ištván a Šlachta, byli pro mě přesvědčivější a důvěryhodnější, než protistrana reprezentovaná pány Blažkem, Koudelkou a Tomanem.

Mírně řečeno mě překvapilo teatrální vystupování poslance ODS a bývalého ministra spravedlnosti Blažka a agresivita smutně proslulého autora textu Klausovy amnestie Koudelky. A Koudelkova demagogická a nepravdivá tvrzení o kabelkách (chudinky) Nagyové. Ve skutečnosti tato dáma v průběhu deseti měsíců dokázala zobchodovat svůj vliv na premiéra Nečase za dary ve výši bezmála deseti milionů. Kdyby šlo jen o kabelky, tak za deset mega by to snad musely být kabelky i celým obchoďákem.

Jak by právník Koudelka a ti, kteří této pitomosti tleskají, hodnotil, kdyby tak postupoval lékař, který by za pouhý rok obdržel od pacientů věcné dary v hodnotě deseti milionů? A jaký je vlastně rozdíl mezi "darem", úplatkem či odměnou za protislužbu?

Překvapila mě i přítomnost advokáta Tomana na místě pro laickou veřejnost. Tento bývalý politik z ODS a člen ústavně právního výboru PS, dnes zastupuje většinou prominenty, např. v roce 2008 obhajoval justiční funkcionáře ve známé kauze tzv. justiční mafie.

5 1
možnosti

Tento pořad je objektivně posouzeno k ničemu. Proč to ČT dává dál, naprosto nechápu.

1 0
možnosti
Foto

... bývalý náměstek nejvyšší zástupkyně Bradáčové, právníkZdeněk Koudelka

Myslím, že jste se zmýlil, byl náměstkem bývalé nejvyšší zástupkyně Renáty Vesecké. Tak to tam bylo řečeno. :-/ Jinak dobré, karma.

2 0
možnosti

Lež zůstane lží i kdyby to pánové Ištvan, Šlachta a Pelikán balili sebelíp do vzletných slov.

2 6
možnosti

...vy se na to ještě díváte....

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS