Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^souhlasím-je to džungleR^

0 0
možnosti
LJ

Bylo to na jaře 1988. Poslali mne do Brna do hotelu Voroněž na jakýsi seminář o nových metodách řízení výzkumu. Mimo jiné tam přednášel mne tehdy zcela neznámý Miloš Zeman. Jeho přednáška měla nejvyšší teoretickou úroveň. Po návratu jsem podal zprávu a doplnil ji komentářem, že nevěřím, že v našich podmínkách by se podařilo cokoliv z řečeného realizovat.

Můj zeť pracuje se Zemanem mladším. Když jsem se na něho zeptal, zeť lakonicky odpověděl: "Největší teoretik na celé fakultní nemocnici." Pomyslel jsem si, že je po otci. Schopnost analytického a syntetického myšlení je velký dar. Sám o sobě však nestačí. Osobnost člověka vytváří ještě řada dalších vlastností.

1 0
možnosti
JR

J94a45n 10R78á96ž

1. 12. 2017 18:56

Demagogický (Demokratický) blok je politický majsterštyk Kalouska, jak s lídra sedmi poslanců udělat důležitou sněmovní postavu. A vrcholně komické mi připadá, jak mu to Fiala sežral(což svědčí o jeho politické vyspělosti) a že poslanci ODS mu ten vlastní sešup do sněmovního suterénu, schválili.

7 0
možnosti
LC

Sežral mu to Nečas, sežral mu to Sobotka a nakonec mu to sežral i Fiala, profesor přes politiku. To už je na grant na nějaký výzkum.

2 0
možnosti
Foto

Nedá se říci, že nemáte pravdu - i když se to leckomu nelíbí... "Kdo chce psa bíti, hůl si vždy najde," " - byť by se nejednalo o čtyřnohé zvíře, ale prezidenta ČR. Blahoslvaná "demokracie."[>-]Rv

2 1
možnosti
Foto

Chudáci občané, duchem chudí, kteří nechápou realitu. Ale mají velké štěstí, že mají vás, který jim otevře oči a zjeví pravdu jedinou a správnou, kterou se mají řídit.

Díky vám, šlechetný agitátore, bojující ve jménu svého vůdce, zapáleně, nezištně a z hloubi své duše.....nebo kapsy?

5 11
možnosti
PV

P80a29v87e98l 17V30é30b23r

1. 12. 2017 17:23

Zkuste Paralen, ten je na horečku a blouznění dobrý...

1 3
možnosti
PK

už to tady bylo jednou řečeno....utečte a schovejte se, nebo budete skalpován..jinak,pěkně napsánoR^R^R^

4 0
možnosti
OP

Kdyby to lidé věděli, jak se to vyvrbí, možná by s tou revolucí pár dní počkali, až ho do těch tepláků navlečou

1 7
možnosti
  • Počet článků 326
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 773x
Důchodce s vlastním názorem, jenž si myslí, že na krmení holubů má ještě času dost.

Seznam rubrik