Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nesouhlasím s Vámi. Pan Petr Fiala není žádný demagog. Na stále stejné a hloupé otázky nelze morálně odpovídat jinak než jak moderátorům odpovídá. To, že jsou mnozí splachovací a to mám na mysli převážně ty občany, kteří stále ODS něco vytýkají. Ať už to byl Klaus, Topolánek, Němcová či Nečas a nyní to má být Petr Fiala? Proč asi? Protože poctivé pravicové hodnoty je nutno ctít. Pouze ty táhnou naši zem tam kam patří. To, že se o to zasloužil Václav Klaus je nesporné. Jen škarohlídové to do smrti ze závisti zapírají a nemocné levicové ovce za to opravdu nemohou, že jim buď nebyl nadělen selský rozum, nebo úmyslně z vypočítavosti naskakují levicovým lídrům na "programy solidarity". Velmi by mi proto dnes zajímal názor levicového liberála Václava Havla na dnešního lídra ODS. Nejsem a nebyl jsem straníkem a v těchto volbách jsem se opět vrátil k volbě této strany a to právě pro postoje P. Fialy.

0 1
možnosti
Foto

J29i34ř54í 19K34i31n37d17l

21. 12. 2017 13:08

Já osobně jsem za dvacet osm let budování demokracie neztratili důvěru v politiky a ve státní instituce.

2 0
možnosti

Kdyby všichni naši politici byli tak špatní, jak tvrdí autor, těžko by země vypadala tak, jak vypadá Česko roku 2017.

Zdravotní péče je v Česku lepší než ve Velké Británii a Irsku, předstihli jsme Španělsko, Portugalsko, Itálii, Maltu, Řecko, o dalších ani nemluvě.

Za komunismu byl chlap po 60. roce života odepsaný, prostor pro seberealizaci po vynuceném odchodu do důchodu byl minimální. I proto muži umírali v průměru o osm let dřív než ženy. V délce života jsme dnes na dohled USA a všechny země střední a východní Evropy jsme nechali daleko za sebou.

Česko je stále bezpečnou zemí, ekonomice se daří, nezaměstnanost klesá, města a vesnice se za čtvrt století změnily k nepoznání. Jen pro připomenutí: většina malých obcí neměla před dvaceti lety chodníky, kanalizaci, vodovod, natož čističku splašků.

Ačkoliv máme tendence neustále skuhrat a bědovat, přes všechny problémy (a která země nějaké nemá?) jsme ušli úctyhodný kus cesty. V Česku se dnes žije v mnoha ohledech báječně i na evropské poměry. Máme být na co hrdí!

3 1
možnosti
Foto

".....Babiš .... přesto je kupodivu jediný, který se v politickém rozvratu pohybuje v realitě."

Obávám se, že vaše tvrzení se pohybuje dost mimo realitu. :-)

5 1
možnosti

Souhlas, dejme mu šanci, horší než byly minulé vlády to být nemůže.R^ karma.

3 5
možnosti
  • Počet článků 326
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 773x
Důchodce s vlastním názorem, jenž si myslí, že na krmení holubů má ještě času dost.

Seznam rubrik