Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Za me vybornaR^ a Karma. Na Moravce mame nazor uplne stejny!

2 0
možnosti

Je to tak! U mněR^

2 0
možnosti
Foto

Karle,když to porovná mm,ty teda kecáš víc a to trvale, než ten M

0 1
možnosti

V diskuzi stále souhlasné názory? Asi se tu něco pokazilo, nebo ti hlasatelé věčné pravdy ještě stojí na náměstí a snaží se demokradicky protestovat proti nedemokratickým volbám (či naopak).

2 0
možnosti
Foto

Ano, ano, "Otázky a odpovědi Václava Moravce". Už delší čas mi nedochází, na co si tam zve hosty....

10 0
možnosti

...že by měkké komunisty?

1 0
možnosti

:-)......U mně za jedna s hvězdičkou! Velmi pěkně napsáno! Myslím, že ten hlavní nápor oponentů na sebe nenechá dlouho čekat ! R^R^R^

6 0
možnosti

Dnes tu sklízíme to co jsme zaseli. Tu krásně "morální" disidntskou větu " Nebudeme, jako oni." Co to ve skutečnosti bylo za symbol? To, aby jsme se tady nevrždili? Ne k tomu by nedošlo a žádný skutečný demokrat tomu nemohl uvěřit. Myslím si, že kdyby tehdy V. Havel řekl toto: "Komunisty Český národ nepotřebuje k tomu, aby si dokázal vládnout." Bylo by to upřímné hodné skutečného vůdce národa. Ovšem říci, že každý v minulém režimu byl téměř soudruhem, bylo plivnutím do obličeje čestným a rovným občanům, kteří se nikdy zločinnému systému nezaprodali.

4 0
možnosti

A propós k panu Moravcovi. Již dlouho jej nesleduji. Odradil mne jeho způsob pokládání otázek, kdy mluví déle než má prostor diskutující. Jeho otázky, ve kterých rovnou předkládá varianty odpovědi směřují k tomu, aby diskutujícímu zbylo jen ANO nebo NE. Otravný a namyšlený - i když uznávám, že schopný - člověk.

7 0
možnosti
Foto

Jste součástí revoluce kverulantů, nebo kontrarevoluce kverulantů? A je Vašim nástrojem tekutý hněv?

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS