Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zato Vám se podařilo tímto výtvorem rozesmát dost lidí. Ani jste se o to nesnažil. ;-D

4 0
možnosti
Foto

Dědeček se nemůže s vnuky vidat protože zemřel. A vy než něco napíšete trochu si o tom zjistěte

3 0
možnosti

Možná by, pane autore, bylo lepší tenhle váš blábol smazat a veřejně se neztrapňovat...

4 1
možnosti

Já pořád nechápu, proč si myslí pan Zdechlovský, že bychom je měli brát. Já bych na jeho místě zbystřila a podívala se do Německa...cože se tam děje a proč?

1 2
možnosti

A na tenhle blábol jste přišla jak?

4 0
možnosti

na čem ujíždíte autore,dobrej matroš;-D;-D;-D

2 0
možnosti
Foto

Dobrý den,

tak tento blog jsem fakt nepochopila.

1) Zdechovského názory jsou prokazatelně konstantní, nevím, kde vidíte jakékoliv otočení. S protimigrační rétorikou šel už do voleb na jaře 2014 a drží ji stále. Proto prosím o doložení tohoto tvrzení.https://zpravy.idnes.cz/lidovci-potichu-z-programu-stahli-vetu-proti-imigrantum-pes-/domaci.aspx?c=A140410_135633_domaci_kop

2) ano, Michalákovým se přes veškerou snahu nepomohlo a není nikdo, koho by to štvalo víc než jsme my, protože v tom opravdu jsou stovky hodin času, schůzek, seminářů, cest do Norska a dalších jednání. Norové ale prostě nedovolili ani předat klukům dopis na rakovinu umírajícího dědečka, ačkoliv v něm bylo jen: "Moc by si přál Vám říct, že Vás mám moc rád a přeji si, abyste v životě byli šťastní. Nijak se na vás nezlobím a přeji vám jen to nejlepší." A ano, nevíme ani to, jestli o smrti dědy v září 2017 vědí. Na výsledky Štrasburku se stále čeká.

https://zpravy.idnes.cz/bratri-michalakovy-dedecek-zemrel-kontakt-fih-/domaci.aspx?c=A170909_152416_domaci_dtt

3) ano, při cestách autem po republice za lidmi apod., Zdechovský poslouchal záznamy hovorů s Kramným. Zvláštní, ale nevím proč by mu to měl někdo vyčítat. Vy jste se ve volném čase rozhodl napsat tento blog, on si prostě četl Kramného spis. Nebo už tu máme dobu, že se politikům budou vyčítat i jejich zájmy?

JF

6 0
možnosti
Foto

Já bych politikům jejich zájmy nevyčítala, jen bych varovně vztyčila ukazovák nad tím, že by soudní rozsudky měly vyhovovat představám politiků. Taková doba už tu byla a nebylo to nic moc. Jedna věc je ochrana nezletilých dětí, úplně jiná pohádka je, když politik určuje, kdo koho zabil nebo nezabil a jak. A pan Zdechovský, pokud je mi známo, není ani advokát, ani soudce, ani státní zástupce, ani soudní znalec, ale mohlo mi něco uniknout.

0 0
možnosti

A předseda KDU-ČSL se nejmenuje Bělobradský, ale Bělobrádek. Ach jo.

8 0
možnosti

To s tím Kramným to bylo v Egyptě, nikoliv Turecko. To je kousek vedle.;-D

13 0
možnosti
  • Počet článků 326
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 773x
Důchodce s vlastním názorem, jenž si myslí, že na krmení holubů má ještě času dost.

Seznam rubrik