Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výborný článek karma.Taky mi to hlava nebere co se tady děje.Bez jediného důkazu je p.Babiš vinen i kdyby nevím co bylo.Zvláštní je na této kauze snad úplně všechno.Zajímalo by mne proč naši "hrdinní"novináři neprověřili tvrzení p. Babiše,že v roce 2015 policie našla jeho syna na dálnici naprosto mimo sebe o tom snad musí existovat záznam a pokud to tak bylo tak čin p.Slonkové a jejího kolegy je morální hnus.Proč,když to natočili v říjnu to zveřejňují až teď(budou shromáždění k sametu?),a to ještě bůh ví jestli se vůbec stal nějaký trestný čin. Viz http://casopisargument.cz/2018/02/01/kauza-capi-hnizdo-kdyz-chybi-odborny-pohled/

V žádných volbách jsem p.Babíše nevolil,ale to co se tady děje je tragické.V červnu!! 1989 jsem podepsal několik vět chodil cinkat klíči na náměstí a když dnes vidím,že ani regulérní,svobodné volby některé nezajímají tak je mi zle.A to co předvádí naše vaše ČT je naprostá ubohost za peníze daňových poplatníků.Jestli orgány činné v trestním řízení zjistí,že je p.Babiš vinen na základě Důkazů ať jde sedět klidně na 20 let,ale odsuzovat někoho bez důkazů je hnus.

4 0
možnosti
Foto

Tak číst v roce 2018 takové hlouposti jako vyplodil autor blogu, to je slušný retro.... Rudé právo jak letech tvrdý normalizace....Autor je tedy dost k ;-D;-D;-D

0 9
možnosti
Foto

To retro nemůžete pamatovat. Malé děti noviny nečtou.

1 0
možnosti

J43o75s32e31f 45K81l61a85t

16. 11. 2018 22:09

Váš slovník a styl zamrzl někde v osmaosmdesátém,ještě,že vám to nepodepsaly šičky z Prostějova

3 6
možnosti

Jak to bylo s tou šibenicí, kterou postavili na Václaváku pro Babiše? To jsem nepochopil.

0 0
možnosti

Zfanatizovaný dav volal na náměstí:

----------------------------------------------------

Ať žije Kalousek! Němcová na Hrad!

.

:-)

2 0
možnosti

J57a94n 39R66á38ž

16. 11. 2018 19:18

Problémem demonstrací, které v Praze organizují t.zv. "aktivisté" ze skupiny AUVA je, že organizátoři nejsou důvěryhodní a nikdo neví, kdo za nimi stojí a kdo je financuje. Dále jejich jediným programem je svrhnout Babiše (Zemana), ale nic jako reálnou variantu "B" nenabízí. Čili jediným cílem jejich akcí je vyvolat chaos. Nemohou být úspěšní i kvůli tomu, že jako řečníky předvádí zcela propálené politiky jako je Němcová nebo Kalousek.

Byl bych rád,kdyby Babiš odstoupil a nebyl předsedou vlády, ale neumím si představit, kdo by ho měl nahradit. Aby to byl někdo z ANO (brněnský Vokřál nebo Macura z Ostravy) to Babiš a jeho pražská PR klika nedovolí a nikdo z t.zv. "demokratického bloku" na to aby sestavil a vedl vládu nemá ani osobní vlastnosti, ani politickou sílu. Takže jít někam na náměstí mrznout a nevědět co dál, to je mimo "mísu" mého myšlení.

9 0
možnosti
Foto

Požádej, ať seberou PC a nepouštějí tě k němu oovčane koblihožroute, nezapomeň si nařídit budíka, aby na tebe zítra nějaká zbyla ;-D;-D!!!!!!!!

2 8
možnosti

0.... to je hodnota vašeho komentáře

5 1
možnosti
Foto

Kdopak zaktivizoval Vás? Každý z nás kdo tu blábolí o politice, mě nevyjímaje je zaktivizovaný :D

4 4
možnosti

Aktiviste nebo profi revolucionari? Vzdyt oni nic jineho nez revolucionarit neumi. A to se navazi do Lenina a do dalsich.

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS