Diskuse

Dvě generace.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

"Mirda", "děravý samet" a "normálním slušní lidé“ - a stačí to. Odhaduji JEHO zprávy.

1 2
možnosti
Foto

Kdybyste porád necoural do kavárny, tak byste neměll takový problémy.

1 1
možnosti

"...že jen totální prase se může dívat do kamery a mluvit o intimní diagnóze svých dětí."

Zdroj: https://karelstyblo.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=689712

Preboha čo urobili pánovi Kalouskovi tie prasatá, že ich tak uráža?

1 4
možnosti

J57i91ř78í 33A11l48e11x37a

28. 11. 2018 12:25

No když začnete s těmi "placenými demonstranty" (a zbytek je tam ze zvědavosti nebo kvůli zlepšení finanční situace, či co), pak je vidět, že o tom víte opravdu houby a jste ubohý až k pláči. Kolik lidí, kteří tam byli znáte? Proč je urážíte, aniž byste je znal????

Já jich znám mraky a vím přesně, proč tam byli. Nechtějí, aby nám dále vládly kriminální živly.

PS. Toho Kalouska už si strčte za klobouk, ten fakt v tomto kontextu významný není.

3 1
možnosti

Divíte se, proč lidem nevadí bývalý komunista Milan Štěch, zatímco jiní někdejší komunisté a spolupracovníci StB vadí... Asi by nebylo od věci si o lidech, o kterých píšete, něco zjistit.

Milan Štěch se narodil v jihočeské vesnici do rodiny sedláků, řečeno tehdejším jazykem - kulaků, v roce 1953, tedy v době, kdy venkovem burácela kolektivizace.

Po škole se vyučil a průmyslovku vystudoval při zaměstnání. V budějovické Škodovce začínal od píky - jako zámečník, dispečer, dílenský mistr. V roce 1979 se začal angažovat v odborech a v této souvislosti mu bylo nabídnuto členství v KSČ, bez kterého nebylo možné téměř nic... O tom, jaký kredit svých spolupracovníků ve Škodovce získal, výmluvně hovoří fakt, že byl v listopadu ́89 zvolen do stávkového výboru i do OF.

Do Senátu kandidoval v roce 1996 a v každých senátních volbách získal podporu voličů, takže dnes je jediným senátorem, který je v Senátu nepřetržitě od jeho vzniku; od roku 2010 až do nedávné doby stál v jeho čele.

Nikdo nezpochybňuje voličskou podporu Zemana a Babiše, je tedy otázkou, proč ji nerespektuje u Štěcha, kterého veřejnost vnímá jako uvážlivého politika, jenž svůj úřad zastával důstojně a na úrovni, jakou tato vysoká funkce vyžaduje.

Nelíbí se mi vaše povýšenost, s níž jiné spoluobčany nazýváte zaplacenými aktivisty, křiklouny a hejhuly jen proto, že mají jiný názor než vy. Porušili svým jednáním ústavu či zákony, anebo využili svého práva, které jim ústava garantuje?

6 4
možnosti

paní Blahová o kreditu u spolupracovníků bych raději pomlčela. Já tu dobu 89 zažila v určitém podniku. Jeden týden nám svazáci na schůzi nařizovali jít vítat sovětské komsomolce na hlavní nádraží a druhý týden měli v klopě trikoloru a angažovali se v OF. Pane, to jsem koukala jak se to dělá. Po 17.11. pak tito převlečení svazáci stáli u vstupu do podniku a rozhodovali kdo smí jít do práce a kdo ne. Samozřejmě vysoký funkcionář KSČ do práce vpuštěn nebyl. A nejvíce viditelné to bylo v tzv. komisích. Jako mladá 18ti letá holka si mě vybrali jako zapisovatelku a to mi věřte, že bych mohla vyprávět. Takže to je asi jen tak k tomu vašemu "kreditu".

6 0
možnosti

V mnohém lze souhlasit. Jsem rád, že jste připomněl toho Milana Štěcha. Obvzláště ti odboráři byli vždy a jsou takovými demokratičtími úhoři.

4 1
možnosti

:-)......Jako obvykle......perfektně popsáno ! Nejhorší na tom, že jsme denně masírování médii, která zapomněla na objektivitu. Ohromným příkladem byly nedělní OVM. Pokud Moravec souhlasil, nechal pozvaného hosta mluvit, jak se rozmluvila Wildumetzová, která měla v diskusi v součtu nejméně času, okamžitě jí skákal do řeči přerušoval !R^R^R^

6 2
možnosti

Myslíte karlovarskou hejtmanku Janu Mračkovou Vildumetzovou, která kromě funkce hejtmanky stihne být i poslankyní PS PČR za ANO?

Nevím, jak dlouho v diskuzi v OVM mluvila, ale perlila nezapomenutelně:

"Úspěšná vláda, která je úspěšná a má úspěchy". ;-D

Ale divím se, pane Nováku, že si ještě stále necháváte ČT masírovat :-)

7 1
možnosti
Foto

Také bych to tak zhruba viděl, jen to o obědech pro děti ve škole se mi nezdá. Třeba kraj Vysočina teď navýšil počet dětí, za které místo rodičů bude školní obědy platit, dá na to asi šest milionů. Místo aby to těm rodičům strhl z dávek (to asi podle hloupého zákona nejde). Tak to rodiče prohulí a tyto děti si už nesou poznatek, mohu plýtvat, "někdo" to za mě zaplatí... A ti rodiče mohou bez tlaku k nějaké sebereflexi dělat další potomky...

3 1
možnosti
Foto

J53a24k96u94b 73R33o98t85h

28. 11. 2018 11:09

Jakmile někdo napíše "placení roztleskávači", vlastně už vůbec nemusím číst dál. Je mi vcelku jasné, jak autor přemýšlí a kde pro své názory bere materiál. :-/

6 5
možnosti

Trochu chabé od vás demokrata, který tak rád píšete o tom, jak mnozí to mají pomotané.

2 4
možnosti
  • Počet článků 326
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 773x
Důchodce s vlastním názorem, jenž si myslí, že na krmení holubů má ještě času dost.

Seznam rubrik