Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jedno Božstvo bych viděl ! Dlí na ulici Politických vězňů - ÚV KSČM. Praha 1. Tam přece musí všechno vědět! Proč vyznávali K. Marxe a jeho teorii - o Kumulaci kjapitálu zcela opomněli! Proč to projedli a připravili ČSSR pro cizí Investory? Osobně by jste mi napomohl, kdyby jste sám sdělil, v čelé které Fabriky by jste chtěl 17. 11 .1989 třeba stát? Co by jste s ní vlastně dělal? Konkurenční výrobek nemáte, naprojektovaného nic nemáte a kapitál rovněž! Východ nemá prachy a potácí se . Půjdete do Banky, půjčíte se, aby jste měl na výplaty. Tak to uděláte ještě asi 2x. No dobře a co dále? Jedině ten ÚV, tam to musí vědět ! ... :-)

1 0
možnosti
Foto

Česká města a obce vlastní na většině území ČR veškeré vodovodní a kanalizační potrubí, úpravny i čistírny vody. Před revolucí byla vodárenská infrastruktura majetkem státu, později byla převedena na města a obce, a tak tomu v drtivé většině případů také zůstalo. Dnes je více než 90 procent vodárenského majetku v rukou měst a obcí.Vlastníkem infrastruktury jsou tedy česká města a obce, které o majetku jako každý jiný vlastník také plně rozhodují. Co tedy konkrétně dělají? V prvé řadě každý rok schvalují cenu vody. Ano, město či obec rozhoduje o tom, zda bude cena vody zvýšena, či zachována. Nikdo jiný! Město je také zodpovědné za stav svého majetku a jako odpovědný hospodář tak musí rekonstruovat i stavět nové vodovodní a kanalizační potrubí. Dále města a obce jako vlastníci majetku vybírají společnost, která vodovody a kanalizaci bude provozovat. Tedy společnost, která se postará o kvalitu vody, vyřeší havárie a je vám k dispozici na zákaznické lince.Rv

1 0
možnosti
Foto

Rozprodali konkurenceschopné strojírenské podniky No vy jste komik.;-D;-D;-D Komunismus u nás skončil asi proč ???? Nebylo o náhodou proto, že o naše zastaralé a konkurence neschopné podniky vyráběly to o co nebyl zájem už ani na východě a natož na západě.

2 0
možnosti
  • Počet článků 326
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 773x
Důchodce s vlastním názorem, jenž si myslí, že na krmení holubů má ještě času dost.

Seznam rubrik