Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Minář sám přiznal, že v jeho "štábu" je osm placených funkcionářů. A ti si musí peníze, které dostávají nějak zdůvodnit. Proto ty časté demonstrace.

0 0
možnosti

R^

Minář nemá na to, aby se "nahoru" dostal normální cestou, tj přes volby, tak to zkouší přes letňanskou demagogii. A opravdu nechápu pana Svěráka, že se tomu propůjčuje.

0 0
možnosti
Foto

Milý autore, po přečtení blogu je mi jasné, že problém není v tom, že byste něčemu nerozuměl, ale je to o tom, že rozumět nechcete, popř. nesmíte.

Dopustil jste se určitého závazku hned v první větě, ale tomu jste se zpronevěřil v celém dalším textu. Ale když řadovému účastníku shromáždění umělců kydáte na hlavu hnůj, pak jste nejspíš za komunistů vůbec nepracoval a byl pořád za své opoziční postoje v kriminálu, popř. pracoval v Jáchymově nebo aspoň v kotelně.

A protože dokážete slovíčka sestavit do vět, při respektování alespoň základů gramatiky, nemohu vám věřit, že k tvrzení, že jim jde o novou totalitu, jste dospěl vlastním sledováním "chvilek" a tudíž jen opakujete něčí tvrzení, snad to máte i určené.

Pokud se oháníte usebráním, tak jste mu svým blogem dal pěkně na frak. Scházelo mi tam snad už jen, že děti se nemají flákat po demonstracích a mají sedět ve škole.

Jedno úsloví říká, že vyřčené slovo ani párem volů nevrátíte. Vy jste to pohnojil na kvadrát, protože jste to posadil na internet. Nepřeji vám to, ale může vám to za pár let někdo přečíst. Třeba i někdo hodně blízký....

Přeji vám i ostatním příjemné a pohodové svátky dobré vůle.

6 6
možnosti
Foto

L24e57o77n 54T19o49m82e29v

23. 12. 2019 20:57

Dobře napsáno.... ale jasné že Minář bojuje o budoucí koryto...

8 3
možnosti
Foto

A kvůli čemu založil Babiš ANO, nevíte?

2 3
možnosti
Foto

Tak si poslechněte o čem to je, když tomu nerozumíte

https://youtu.be/TNqlXQ_zQZQ

... příjemný poslech, přeji ;-)R^

0 5
možnosti

:-).......Vy demokrate, pane Ábelovský, který mažete moje diskusní příspěvky.....Vám nevěřím ani pozdrav! ;-D;-D;-D

10 3
možnosti
Foto

Proč soudce odkládá roky nějaký případ? Proč jiný soudce pustí podezřelého na kauci a ten zmizí? Proč se v polích u vsi se "šikovným" starostou objeví asfaltky za dotace? Proč si krásná mladá dívka vezme starého ohyzdu. Když se něčemu nerozumí, je rozumné za tím vidět peníze.

7 0
možnosti
Foto

"dovolím si pár slov ke kampani Milionu chvilek, které nerozumím."

Tohle napsat by úplně stačilo. Když něčemu nerozumím, tak si k tomu seženu náležité informace, pokusím se je vyhodnotit a pak třeba lze něco rozumného napsat.

Kdyby akce Chvilkařů byla zcela neúčelná, tak o ní nikdo nebude mluvit a psát. Jenže ona účel má, a proto ti, které to potrefilo, se cítí být ohroženi. Rv

11 9
možnosti
Foto

Využití Ústavou zaručeného práva shromažďovacího je roztržením Ústavy?

6 2
možnosti

A67l48e83š 44N13o74v68á80k

23. 12. 2019 15:45

Roztržení ústavy proběhlo v rámci demonstrace.

3 1
možnosti

Koukám - a vidím Havlíčkův Brod, kostel v Brodě, i svůj dům.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS