Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RP

Za žádné vlády nebyla tak velká komunikace jako teď. Je jí možná až moc, média z toho udělají to, že lidé jsou zmatení, rozebira to všemi směry a s radostí se v tom vyžívá a dokrmuje....Myslím že každému člověku jsou jasná, jen ta rebelie musí tak nějak u nás být .

0 0
možnosti
JK

Typický Andrejův volič, sprostý věčně naprdnutý dědek. To není pokus o nadávku ani dehonestaci, takoví lidé prostě mezi námi jsou a já je nemíním přesvědčovat ani přeonačovat. Není překvapením snaha o hledání jakési "prvotní chyby", která je (jak jinak) mimo možnost ovlivnění Andrejem, protože kdyby mohl, tak to udělal on mnohem líp. Nějak jste pozapomněl koho porodily divoké devadesátky, třeba Mrázek, Pitr, Starka, Kožený, Krejčíř, také Kellner, Bakala, Tykač, Křetínský a tehdy průměrný podvodníček Babiš, který by bez přízně Zemana asi byl taky někde na ostrovech. Nějak mi tam nesedí věta z wiki o hnutí hippies, ale jediné slovo napsané v té kopírované větě je název a ten je blbě. Zdá se tak, že o hnutí víte taky dost málo. Nevím co je váš obor, ale raději se věnujte hlouběji tomu co umíte a ostatní jen komentujte bez hlubších rozborů a sprosťáren.

0 2
možnosti
PK

Asi to tak je, že nedůvěra ve vládu se táhne již od sametu, různé materiály a info , které se vynořují tomu napovídají....R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 326
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 773x
Důchodce s vlastním názorem, jenž si myslí, že na krmení holubů má ještě času dost.

Seznam rubrik