Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P73e94t64r 98B96u82r90i75a46n

16. 11. 2018 15:12

Každý soudný člověk vidí...píšete. Ano, každý soudný člověk vidí, že zatím co na Babišovi a Zemanovi neshledáváte špatného nic, co by se byť i do štamprlete vešlo, na jejich kriticích úplně všechno. Zemanovo a Babišovo prokazatelné a několikanásobné lhaní a jeho veřejnou kritiku jste shrnul do rezolutního: zatím co oni byli demokraticky zvoleni (tedy si mohou dělat co chtějí), jejich kritikům jde jen o násilný puč (tedy mají držet hubu a krok). To nezní moc objektivně.

9 7
možnosti
Foto

Ano, ano, výborně! Náš moudrý pan prezident: Babiše jmenuji a může vládnout v demisi klidně i pár měsíců. Tedy parlamentu navzdory, dodávám já. Ale kritizovat to nebudu, to nesmím. Republiku si přeci rozvracet nedáme! Volby zpochybňovat nelze. To nesmí nikdo! Proto slintám blahem nad činy našeho prezidenta. Byl přeci demokraticky zvolen!

14 5
možnosti
Foto

92 poslancům navzdory je mnohem preciznější konstatování.

4 4
možnosti
SN

:-).....Pane autore, výborně! Sleduji to celé dny, hledím do počítače a vedle mám zapnutou televizi. Včera večer i dnes v poledne tam byl za Piráty Peksa, z lidovce Bartošek. Fiala v bleděmodrém. Melou a melou furt dokola jak špatné je naše renomé ve světě. Velí tomu samozřejmě Kroužková. KDyž zpovídaný vyhoví, šťastný úsměv, když to neodpovídá dané linii TV, přerušuje, skáče do řeči a snaží se dotlačit hosta, tam aby se jí to líbilo!

Viděli jsme v posledních dnech Babiše, jak se pohybuje na světové scéně! Dovedete si na takové úrovni představit Sobotku, nebo technika z Mitasu? Já ne!

Nepřekvapil mě ani výborný názor p. Čunka, který sám zažil na vlastní kůži, jak ho novináři a televize vláčeli dva roky, když ho z nekalostí obvinila sekretářka, které nechtěl být po vůli.

Uvidíme....přijít o korýtka, kdy se bralo bez obav z postihu, tok bolí! Proto ten řev!

R^R^R^

18 3
možnosti
JH

J18a95n 23H22r50u57š67k90a

16. 11. 2018 14:25

jojo Hrabiš když začne mluvit na veřejnosti, tak to je vyloženě ikona diplomacie a slušnosti:D

5 6
možnosti

Mirka na Hrad:-) - myslím, že by to byla netušená legrace.

11 2
možnosti
JR

J25a67n 26R90á89ž

16. 11. 2018 19:22

To už je opravdu černý humor!;-(

5 0
možnosti
Foto

J26i77ř93í 59K11i16n70d56l

16. 11. 2018 13:11

Když na ČT vyšel rozhovor s Babišem j. hned jsem věděl, že se zvedne vlna jeho obhájců. Také jsem celkem a spolehlivě odhadl, kdo jej bude a hájit a opět jsem se nezklamal. Jeden žasne, jaké ptákoviny jsou lidé schopny splodit, aby obhájili svho miláčka. Ono to není nic v historii nového. Stejně tak lidé obhajovali Hitera a nechtěli si připustit, že je to zločinec, stejně tak obhajovali Klému, Stalina. Stejně tak je stejné složení lidí, kteří takové lidi obhajují. Dějiny se opakují.RvRv

10 16
možnosti
Foto

Vidíte to hodně jednoduše. Ono ani tak nejde o to, být pro kohosi, jako jde o to být proti komusi. Stejně jako lidé volili Drahoše, protože nechtěli Zemana a jiní volili Zemana, protože nechtěli Drahoše a obě strany si byly vědomy nedostatků svých "favoritů", tak i v případě Babiše nejde ani tak o něj samotného. My, kteří ho hájíme, tušíme, že není "košér". Na scéně však lepší není a ti ostatní už dokázali, že jsou o mnoho horší než Babiš. Ti noví, zase ještě nic nedokázali a jak to vypadá, ani to dokázat nechtějí.

17 1
možnosti
Foto

Já akčním filmům příliš neholduji, takže jimi nejsem ani ovlivněn, a už vůbec ne natolik, abych například návštěvu novinářů "přebásnil" na přepadení. Tento způsob manipulace, jaký místrně ovládali komentátoři Rudého práva, se mi protiví. Zrovna tak je mi proti mysli věta o naivním premiérově synovi. Doufám, že on (ve svém vlastním zájmu o zachování duševní rovnováhy) nečte ty neuvěřitelnosti. Pokud bych se přeci jen nechal inspirovat nějakým kinematografickým počinem, pak větou z filmu Rozpuštěný, vypuštěný. Kachny, kachny a zase kachny.

2 2
možnosti
Foto

Nezávislá média vydržela pár let po Listopadu. Potom se stala hlásnou troubou svých majitelů a šlo tak akorát koukat na veřejnoprávní. Teď už pár let nelze koukat ani na ČT. Zajímalo by mne komu a za kolik slouží. To už ji nestačí 7 miliard z poplatků? Ještě, že je v TV Jak se to dělá, snooker, golf a šipky a pár vědomostních soutěží. Jinak bych televizi mohl hodit do bazaru.

14 3
možnosti
JH

J51a47n 66H63r83u21š19k26a

16. 11. 2018 13:28

Kalouskovi!!!

2 0
možnosti
  • Počet článků 326
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 773x
Důchodce s vlastním názorem, jenž si myslí, že na krmení holubů má ještě času dost.

Seznam rubrik