Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dobre som sa nasmial, čo veta to perla;-D;-D;-D

0 0
možnosti

S názorem na EU s autorem nesouhlasím

0 0
možnosti

J84o71s98e98f 47P80o79t50r

5. 2. 2020 21:06

Pane autore,

váš článek je typickým příkladem fake news, hoaxu, česky demagogie. Už jen když říkáte: "Protože původně nám bylo slibováno přátelství a vzájemnost," Přátelství a vzájemnost vám nikdo nesliboval, to si pamatujete právě od těch marxistů.

Aspoň byste se měl trochu rozhlédnout po světě. Koronovirus - nemoc která vznikla v čínském městě Wu-chan, kdo o něm před tím slyšel?. To jediné město má 11 milionů obyvatel, víc než ČR. Vy si myslíte. že náš národ, který nechce pracovat, nechce myslet (viz věda a školství), politicky se potácí od extrému k extrému, lidé volí za svého vůdce zloděje, který se ostatním veřejně vysmívá a který má jaks takovou životní úroveň jen díky těsné závislosti na západním sousedovi, je schopen v takovém globálním světě přežít?

A VB nechte mimo. To byla světová velmoc, nad kterou slunce nezapadalo, a stejně s tím dneska budou mít problémy.

1 1
možnosti
Foto

Členství v EU bez eura je logicky nesmysl a s eurem nesmysl tuplovany. Výhody z členství má jen úzká vrstva parazitů a příjemci dotaci, ostatní na ně doplacení Rv

3 1
možnosti

Britové ví proč odešli.

Máme rádi Evropu, ale ne EU.

Osvobodili jsme se od RVHP a už nám přisuzují jiní.

Karma. R^

8 0
možnosti

Oprava: přisuzují jiní.

0 0
možnosti

Mně nejvíce vadí, že i po třiceti letech po pádu komunismu na nás západní Evropa hledí jako na podřadné členy EU, u kterých se dají udat méně kvalitní potraviny a jejichž obyvateli se dají "zaplácnout" méně lukrativní pracovní místa, o které místní nemají zájem. A nebo naopak jim díky rozdílné úrovni platů odloudí kvalifikované síly, jako lékaře, či zdravotní sestry. A protože je pro ně u nás pořád ještě proklatě levně, jezdí si k nám užívat. V tom se od totáče nic nezměnilo. Samostatnou kapitolou je až nenávistný postoj velké části Britů k "auslendrům" ze zemí z bývalého východního bloku, zejména k Polákům, ale také i k Čechům. Sladké řečičky politických špiček EU na tom nic nezmění, podstatné je, jak to vypadá v praxi.

6 1
možnosti

J93i15r94i 31T15i68c79h20y

5. 2. 2020 17:16

Pri navstevach Anglie, i kdyz kratkych, a rozhovorech s temi z "vychodu" jsem ten nenavistny postoj nezaznamenal.

0 0
možnosti

S tím jde jedině souhlasit.

4 0
možnosti

To nemá chybu. Jasná karma. R^

9 0
možnosti

Smutné , ale pravdivé poselství...R^

11 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS